Finca Fahala

Casa Rural

Ligging

Finca Fahala ligt nabij Cártama, een dorpje op 25 autominuten van Málaga, Andalusië. Een regio met een enorme culturele rijkdom. Overal om je heen, maar vooral in de steden Sevilla, Granada, Cordoba en Málaga vind je invloeden van de Moorse overheersing. Van de prachtige paleizen, torens en poorten tot aan de schoorsteentjes op de huizen en de vele mozaïken.

Niet alleen Málaga ligt op steenworp afstand, ook de stranden zijn in 30 autominuten bereikbaar.

Voor een prachtige stad als Granada rijd je 1,5 uur. Wil je daar het Alhambra bezoeken? Vergeet dan niet van tevoren kaartjes te reserveren. Sevilla en Cordoba liggen op zo'n 2 uur rijden.

Overal in Andalusië is nog ongerepte ruige natuur en al vanaf de Finca zie je de bergen om je heen. Na een tochtje van 10 minuten met de auto en daarna 30 minuten wandelen, ben je bij de watervallen van Barranco Blanco, Sierra de las Nieves. Zelfs op de allerheetste dagen is het heerlijk vertoeven in de bassins van de stromende beek.

Montes de Málaga en El Torcal zijn prachtige bergketens om in te wandelen en wild of vogels te spotten.

El Caminito de Rey, de spectaculaire wandeling langs de steile bergwanden bij de kloof van El Chorro is een 'must do'. (Alleen mogelijk na vooraf reserveren.) Na de wandeling raden wij een picknick aan het meer aan om vervolgens te zwemmen in het azuurblauwe water. Regelmatig zijn we hier te vinden, picknick mand mee, flesje cava en dan... siësta!

Reserveren

email: contact@fincafahala.nl Tel: 0034659270979 © Moonshoes