Finca Fahala

Casa Rural5e Editie
Haken in Andalusië
Nog maar 3 plaatsjes over!!

Haakvakantie met
Studio Hip & Stip op
Finca Fahala

Omdat editie 4 van haken in #hakeninandalusié inmiddels al volgeboekt is, hebben we ook al een datum voor editie 5! Voor liefhebbers van haken, zon en gezelligheid organiseren we van 18 tot 22 september 2020 de 5e editie van #hakeninandalusie, een minivakantie op Finca Fahala met Studio Hip en Stip.
Floortje haakte veel van de handgemaakte details die je op de finca vindt. Omdat zij het haakplezier graag wil delen, ontstond het idee om een mini-haakvakantie te organiseren. Floortje zorgt, samen met Lex, echter ook heel graag voor haar gasten met lekkere hapjes en drankjes en daarom heeft zij wederom Annemarie Huijser van Studio Hip en Stip uitgenodigd om met de deelnemers te gaan haken aan een door haar ontworpen project. Annemarie geniet ervan om haar haak-expertise door te geven en al helemaal op onze glamping, aangezien kamperen en gepimpte accommodaties grote hobbies van haar zijn.
Wanneer?
Vrijdag 18 tot dinsdag 22 september 2020
Kosten
€495,=
Inbegrepen
-Alle maaltijden (incl.1 drankje) en andere verwennerij voor de inwendige mens...
-4 overnachtingen
-Dagelijkse haakworkshop, Annemarie verzorgt het materiaal, afhankelijk van je keuze kunnen hier eventueel nog extra kosten aan verbonden zijn (neem alsjeblieft wel je favoriete haaknaalden mee!)
-Een leuke goodiebag
-Gebruik van alle faciliteiten op de finca
-Uitgebreide tips voor uitstapjes in de omgeving
Exclusief
-Retourvlucht Nederland-Málaga
-Vervoer binnen Spanje (onze gasten krijgen 15% korting op autohuur bij Helle Hollis) We brengen de deelnemers met elkaar in contact via een whatsapp groep, zodat je eventueel samen een taxi kunt delen of auto huren.
-Extra consumpties
-Een toeslag van €35 p.n. indien je een privé accommodatie wenst

N.B. Deze mini-haakvakantie zal doorgang vinden bij een minimum van 10 deelnemers.
Inschrijving uitluitend via het reserveringsformulier hieronder.

Reserveren

Tel: 0034659270979