Finca Fahala

Casa Rural3e Editie
Haken in Andalusië

Haakvakantie met
Studio Hip & Stip op
Finca Fahala

Omdat de 2e editie van Haken in Andalusië in recordtijd volzat hebben we de agenda´s weer getrokken en Annemarie bereid gevonden om ook in juni nog een keer te komen voor de 3e editie van #hakeninandalusië! Van 21 tot 25 juni 2019 weer 5 dagen vol zon en haakplezier, een creatieve minivakantie op Finca Fahala met Studio Hip en Stip.
Floortje haakte veel van de handgemaakte details die je op de finca vindt. Omdat zij het haakplezier graag wil delen, ontstond het idee om een mini-haakvakantie te organiseren. Floortje zorgt, samen met Lex, echter ook heel graag voor haar gasten met lekkere hapjes en drankjes en dus gaat Annemarie Huijser weer gezellig met deelnemers haken aan een door haar ontworpen project. Annemarie geniet ervan om haar haak-expertise door te geven en al helemaal op onze glamping, aangezien kamperen en gepimpte accommodaties grote hobbies van haar zijn.
Wanneer?
Vrijdag 21 tot dinsdag 25 juni 2019
Kosten
€495,=
Inbegrepen
-Alle maaltijden (incl.1 drankje) en andere verwennerij voor de inwendige mens...
-4 overnachtingen
-Dagelijkse haakworkshop, Annemarie verzorgt het materiaal, afhankelijk van je keuze kunnen hier eventueel nog extra kosten aan verbonden zijn (neem alsjeblieft wel je favoriete haaknaalden mee!)
-Een leuke goodiebag
-Gebruik van alle faciliteiten op de finca
-Uitgebreide tips voor uitstapjes in de omgeving
Exclusief
-Retourvlucht Nederland-Málaga
-Vervoer binnen Spanje (onze gasten krijgen 15% korting op autohuur bij Helle Hollis) We brengen de deelnemers met elkaar in contact via een whatsapp groep, zodat je eventueel samen een taxi kunt delen of auto huren.
-Extra consumpties
-Een toeslag van €25 p.n. indien je een privé accommodatie wenst

N.B. Deze mini-haakvakantie zal doorgang vinden bij een minimum van 10 deelnemers.
Inschrijving uitluitend via het reserveringsformulier hieronder, dat helaas niet op mobiele apparaten werkt.

Reserveren

Tel: 0034659270979