Finca Fahala

Casa Rural


English info

Deutsche info

Crochet Bohemian Style
Engels/Duits-talige
haakvakantie
met Ratschebutsch
op Finca Fahala

Zodra Floortje op Instagram het account ontdekte van de Duitse Sonja oftewel Ratschebutsch waarop zij haar werk omschrijft als ´Boho-Hippie-Style for Powerwomen´ met daaronder de geweldige foto´s van haar werk waar de kleuren vanaf spatten, wist ze dat Sonja en haar werk perfect zouden passen op Finca Fahala...en dat vond Sonja zelf gelukkig ook! Daarom komt ze van 7 tot 11 juni 2019 workshops geven tijdens een 5-daagse haakvakantie. De workshop zal, afhankelijk van de deelnemers, worden gegeven in het Engels en/of Duits.
Sonja brengt voor de deelnemers verschillende patroonboekjes mee en kleurrijke materialen. Daarnaast leert ze de deelnemers de geheimen van kleuren, helpt hen bij het kiezen van de juiste kleurcombinaties en daagt ze uit om daarin gedurft te zijn, Boho-Style! Aan het begin van de vakantie zal er gelegenheid zijn om eventueel extra garen te kopen, zodat je zeker met je favoriete kleuren aan de slag kunt gaan. Ga jij naar huis met zo´n prachtige tas, een heerlijk Boheems dekentje of... Floortje haakte al met veel plezier het nodige naar Sonja´s patronen en die werkstukken zul je dus overal op de finca terug vinden.
Wanneer?
Vrijdag 7 tot dinsdag 11 juni 2019
Kosten
€475,=
Inbegrepen
-Alle maaltijden (incl.1 drankje) en andere verwennerij voor de inwendige mens...
-4 overnachtingen
-Dagelijkse haakworkshop, Sonja verzorgt het materiaal, neem jij je favoriete haaknaalden mee?
-Gebruik van alle faciliteiten op de finca
-Uitgebreide tips voor uitstapjes in de omgeving
Exclusief
-Retourvlucht Nederland-Málaga
-Vervoer binnen Spanje (onze gasten krijgen 15% korting op autohuur bij Helle Hollis) We brengen de deelnemers met elkaar in contact via een whatsapp groep, zodat je eventueel samen een taxi kunt delen of auto huren.
-Extra consumpties
-Een toeslag van €25 p.n. indien je een privé accommodatie wenst

N.B. Deze mini-haakvakantie zal doorgang vinden bij een minimum van 10 deelnemers.
Inschrijving uitluitend via het reserveringsformulier hieronder, dat helaas niet op mobiele apparaten werkt.

Reserveren

Tel: 0034659270979